GARANTIE

GARANTIE DE CONFORMITATE ESTE DE 24 LUNI(2 ANI)

GARANTIE COMERCIAL ESTE DE            12 LUNI(1 ANI)

(S.C.ROCHAS INTERNATIONAL) OPEREAZA STRICT IN REGIM "MAGAZIN ONLINE"COMENZILE FIIND ONORATE EXCLUSIV PRIN URGENT CURIER.

EXEPTIE: RIDICARE COMANDA LA SEDIUL NOASTRU ALBA IULIA( CU PROGRAMARE)

*produsul se prezinta la garantie in mod obigatoriu,cu o copie dupa certificatul de garantie+factura si descrierea defectiunii si ambalajul original.

*produsele sunt conform cu standardele declaratw de fabricanti

*remedierea sau inlocuirea produsului defect se va face in termenul de 10 zili lucratoare

*daca dupa trecerea unei perioade de 30de zile produsele nu pot fi reparate sau inlocuite cumparatorul poate solicita contravaloarea acestora sau alte produse la valoarea actualizata

*costurile si riscurile transportului cad in sarcina cumparatorului.

*garantie se exonoreaza in cazul in care se constata:

1.ruperea sigiliului(daca exsta)sau pierderea etichetelor de garantie

2.lipsa ambalajului original la predarea in service

3.defectiuni datorate flosirii necorespunzatoare(soc electric,variatii de

tensiune,scurgere de curent incompatibilitate,mediu umed, praf,iesire fara sarcina,scurtcicuit,soc mecanic,virusi,etc.

4.interventia persoanelor neautorizate asupra produselor

8toate precizarile mentionate mai sus se completeaza cu preverile O.G.21/19992(r.2)modificat si Lg.449/2003 si vor fi considerate ca aceptate de parti prin semnarea prezentului document.

*orice culpa a unei parti va duse la anularea in intregime a obigatiilor celeilaite de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile care var putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti.

Tarifele pt transport sunt valabile doar pt localitatile din Romania care au sediu urgent curier. Conditiile de transport si manipulare ale firmei de curierat nu face obiectul raspunderii noastre, pt mai multa siguranta puteti opta pt o asigurare de transport !

OBSERV: ACCUMULATOARE SI BATERII(CONSUMABIL) N U FACE SUBIECTUL GARANTIEI !!

PTR.LASERE : VA ROG,NU FOLOSITI LASERE MAI MULT DE 20 MIN.ODATA. LASERE LUCREAZE CU TEMPRATURILE FOARTE MARE. DIODE “LASERE”NU FACE SUBIECTUL

GARANTIEI(CONSUMABIL).

Conditii generale de garantie:

1. Garantia produselor este de 12 luni.

2. Boxele pasive nu au garantie daca au bobinele arse.

2a.BOXE: consumabil,resp.telecomenzii si accumulatoare

     boxe nu face subiect garantiei!

3. Boxele active (amplificate) nu au garantie in urmatoarele conditi:

     - semnalul de sunet trebuie sa fie de la un mixer pasiv, PC, notebook etc orice componenta care nu a fost deja amplificat sau distorsionat. In caz contrar amplificatorul isi pierde garantia.

      - difuzoare nu au garantie daca bobinele sunt arse. LED-ul CLIP de pe amplificator nu are voi sa fie aprins mai mult de 3-5secunde. Se recomanda reglarea sunetului in funtie acestui LED si de preferabil ca el sa nu clipeasca deloc.

4. Masinile de fum nu au garantie in cazul in care vin infundate din cauza lichidului necorespunzator sau utilizarea fara curatare a rezervorului, doar partea electronica. Ele trebuie intretinute si curatate dupa fiecare utilizare cu solutii speciale care pot fi gasite la noi pe site . Nu incercati sa utilizati cu apa sau chiar sa amstecati solutia de fum cu apa. Riscati infundarea aparatului.

Service si garantie:

Problemele de service si garantie se efectueaza la sediul firmei noastre. Costul transportului pentru returnarea catre service este asigurat de client. Costul  transportului dupa remedierea problemei este asigurat de firma noastra doar daca a prezentat un defect si nu o nereusita de utilizare a clientului sau utilizare gresita.

Returnarea produselor

Costurile implicate cu returnarea produsele care fac obiectul garantiei sunt suportate DE CUMPARATOR

ROCHAS INTERNATIONAL isi asuma costul transportului produselor doar daca produsul a ajuns defect la client, clientul fiind obligat sa anunte defectiune in maxim 24 ore./B-STOC EXCLUS

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Nu fac obiectul garantiei: bobina(boxe) si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichidul de fum, filtrele (boxe), cabluri, fete de toba, bete, cinele, corzi, pene..

cablurile,bat.etc.consumabile nu face subiect garantiei

PTR.WOOFERE ACTIVE 15” SI 18” IBIZA,BEHRINGER,OMNITRONIC...FOLOSITI

VA ROG 1 VENTILATOR IN SPATE CU DIAMETRU IN JUR DE 30 CM!!

amplificatoare si mixere amplificate: VA ROG,NU PORNITI AMPLIFICATOARE FARA BOXE

LEGATE!!!!

DUPA FOLOSIREA AMPLIFICATOARE SAU BOXE ACTIVE,FACETI REGLAJ VOLUMN LA 0.

(S.C.ROCHAS INTERNATIONAL) OPEREAZA STRICT IN REGIM "MAGAZIN ONLINE"COMENZILE FIIND ONORATE EXCLUSIV PRIN URGENT CURIER.

EXEPTIE: RIDICARE COMANDA LA SEDIUL NOASTRU ALBA IULIA( CU PROGRAMARE)

Tarifele pt transport sunt valabile doar pt localitatile din Romania care au sediu urgent curier. Conditiile de transport si manipulare ale firmei de curierat nu face obiectul raspunderii noastre, pt mai multa siguranta puteti opta pt o asigurare de transport !